Bedrijfswoning+

04-07-2012 | Ons aangepaste totaalplan is de vorige maand helaas afgewezen door de gemeente Valkenburg. Hiermee is de verplaatsing van ons eigen onderkomen (de bedrijfswoning), naar de bovenkant van het park voorlopig niet nodig.

De afgelopen weken hebben wij dan ook de basisverbeteringen weer opgepakt. Met een prima resultaat. Het nodige schilderwerk zit er inmiddels op. De originele bedrijfswoning en de bijbehorende kamers naast het restaurant zijn veel frisser. De eerste maanden verbleven wij toch wat ongemakkelijk in deze gedateerde verblijfsruimten. De vergelijking met Doornroosje werd snel gemaakt: “Alsof er 100 jaar niemand is geweest”. Na stoffen en dweilen bleek dit onjuist en kwam er al snel een aardig optrekje tevoorschijn. Een likje verf, nieuwe gordijnen en een plant doen wonderen.